Cargando Eventos

Drons Policials a Catalunya

11/26/2018 @ 08:00 am - 11/26/2018 @ 06:00 pm

26 Nov 08:00 am - 06:00 pm

Sabadell

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra organitza la I Jornada de drons policials a Catalunya, dirigida exclusivament a efectius de forces i cossos de seguretat, el proper 26 de novembre al Complex Central de Sabadell.

Serà un lloc de trobada per als diferents professionals de la seguretat pública, on experts policials i civils tractaran les novetats del nou RD 1036/2017, que regula la utilització d’aeronaus civils pilotades per control remot, com afecta aquesta normativa a les forces i cossos de seguretat, la tramitació de denúncies, les perspectives operatives dels drons a la policia, l’anàlisi forense i l’extracció de dades, els sistemes antidron i les aplicacions que poden oferir aquestes aeronaus.

Per poder assistir a la jornada, cal registrar-se al formulari adjunt i s’haurà d’haver rebut confirmació d’acceptació de la sol·licitud d’assistència, ja que les places són limitades.

Per poder accedir al recinte, caldrà presentar l’acreditació conforme s’ha acceptat la sol·licitud d’assistència i la targeta d’identificació policial (TIP).

Podeu descarregar-vos el programa en el següent enllaç.